Fabrikanten

 
 
 
 
 

Gastenboek

 
 
 
 
 
Levent Aktas
Na een update van mijn Iphone met ios 8 wave...
Lara van Spaandonk
Ik had een Iphone 5 besteld netjes...
Lees alle berichten
Plaats een bericht
 

 

  Betalen via iDEAL - Telebankieren
 

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden ge�nformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.
 

   Betalen via overboeken per bank

 

                                 
- T.n.v : Phone Spot
- Te : Rotterdam, Nederland
- Bankrekeningnr. 61.48.83.784 / BIC / Swift: ABNANL2A IBAN: NL63ABNA0614883784


   Betalen via rembours
 

 

Wij laten onze goederen door DPD Post verzenden en dus ook kiezen voor Rembours. U kunt uw bestelling contant betalen. Indien u niet thuis bent kunt u met DPD post een nieuwe leveringsafspraak maken om zo het pakket alsnog in ontvangst te nemen. Kosten voor betalen onder rembours zijn €9,00 boven op de standaardverzendkosten. 

 

 

  Betalen via BanContact / MisterCash
 

 

 

Wat is nou precies Mistercash
 
Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiele instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit natuurlijk een zeer practische manier van betalen.
 
Hoe betaalt u met Mistercash
 
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in Belgie. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragern bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld op te nemen bij een geldautomaat. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende geld op uw bankaccount staat. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn zeer strenge veiligheid systemen welke onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u gelijk op uw online bankafschrift. Dit voorkomt dat u niet meer weet wat u heeft uitgegeven, u houdt continue overzicht over uw uitgaven.

Uw eigen bijdrage voor BanContact / MisterCash bedraagt 2% van het factuurbedrag
 
 

  Betalen via DIRECTebanking
 

 

 

Wat is de nieuwe online betaalmethode DIRECTebanking.nl?
 
DIRECTebanking.nl (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online betaalmethode.
 
Hoe werkt het?
 
Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.
 
Rekeninghouders van onderstaande banken kunnen hier gebruik van maken: 
 
a. ABN Amro 
b. Fortis 
c. ING bank (zowél ING rekeninghouders als oud-Postbank rekeninghouders) 
d. Rabobank 
e. SNS Bank naar boven
 
De voordelen:
 
Gegevens worden zoveel mogelijk voor u ingevuld: 
Alle gegevens die nodig zijn om de betaling te verrichten, zoals het bedrag, de ontvanger en het rekeningnummer, zijn al op het formulier ingevuld. Het behoort dus tot het verleden dat u alles zelf moet invullen.
 
Gemakkelijk: 
 
U kunt dirct betalen tijdens uw bestelling. U hoeft niet apart naar de website van uw bank om de betaling te doen.
 
Snel: 
 
Uw aangekochte goederen/diensten kunnen direct verstuurd worden.
 
Net zo veilig als online banking via uw bank: 
 
Het systeem accepteert dezelfde PIN codes en geldige TAN nummer van uw bank omdat u met uw eigen gegevens inlogt bij uw bank. Het TÜV gecertificeerde online betaalsysteem van DIRECTebanking.nl heeft tot op heden nog geen enkel fraudegeval geconstateerd. Toch willen we u erop wijzen dat er veel banken zijn die ervan uitgaan dat indien u gebruik maakt van DIRECTebanking.nl dit leidt tot inbreuk van privacy door een derde omdat u gebruik maakt van uw PIN en TAN buiten uw normale bank omgeving. Het is dan goed mogelijk dat uw bank deze betaling niet zal vergoeden indien er iets mis zou gaan. Om dit te voorkomen heeft DIRECTebanking.nl een verzekering afgesloten waardoor u bent verzekerd bij fraude gevallen of er iets mis zou gaan met de betaling.

Uw eigen bijdrage voor BanContact / MisterCash bedraagt 1% van het factuurbedrag

Doorgaan